Een geslaagde uitreiking

Een geslaagde uitreiking

Na meer dan een half jaar voorbereiding was het afgelopen dinsdag zover. Pieter Wakker-Ras mocht de Yad Vashem erkenning voor haar wijlen ouders Albert en Klaasje Ras-Visser in ontvangst nemen.

Bij de plechtigheid waren diverse genodigden. Bijzonder was dat de een deel familie Tafelkruijer uit Israël was overgekomen, speciaal om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn. Ook het bleekneusje dat destijds bij de familie Ras onderdak vond was ook aanwezig. 

Als stichting kijken wij terug op een geslaagde ceremonie. Deze was tot stand gekomen door de hulp van velen. In het bijzonder willen wij de volgende organisaties hierbij bedanken: de Gemeente Urk, De Israëlische ambassade, de Urker zangers en natuurlijk de families Tafelkruijer, Ras en Droog. 

Pieter Wakker-Ras nam namens haar ouders de onderscheiding in ontvangst. Foto: Jetty van Slooten

 

Hierbij willen wij ook graag de diverse sponsoren bedanken. Mede dankzij hun reguliere giften is deze ceremonie tot een succes geworden. 

 

 

 

About The Author

Robert Hofman (1986) is binnen de stichting actief op het gebied van onderzoek. Met regelmaat verzorgt hij lezingen en schrijft hij artikelen.


Have your say!

Have your say!

bericht

naam *

email *